понедельник, 18 февраля 2019 г.

Ти вічний біль – Афганістан


Афганістан… Це слово тривожить не одну душу. У пам’яті події цієї війни, що тривала 10 років, будуть жити вічно, написані кров’ю солдат, слізьми матерів, сестер, наречених…
Час іде, проте пам'ять учасників бойових дій, які повернулися до рідних домівок, залишилася такою ж гострою, як і раніше. Афганських подій ніколи і нікому не викреслити з календаря. І скільки б ми не поверталися до тих подій, встановлюючи нові і нові факти, змінюючи цифри, істина залишається одна – незмінно житиме пам'ять про Афганістан.
15 лютого з нагоди відзначення 30-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану для учнів проведено годину пам’яті «Ти вічний біль – Афганістан». Діти ознайомилися з подіями та фактами тих далеких днів, переглянули відео-презентацію «Війна в Афганістані». Читачі бібліотеки мали змогу ознайомитися з матеріалами книжково-ілюстративної виставки  «Афганістан – то біль і смуток».
Пам'ять про тих воїнів, хто загинув в Афганістані і тих, хто пройшовши кривавими афганськими дорогами до рідного дому і не дожив до сьогоднішнього дня, була вшанована хвилиною мовчання.





Комментариев нет:

Отправить комментарий